5 maj 2011

Moussepaj med cream cheese och vit choklad

Pajskal
1 paket Maryland chokladcookies
1 msk strösocker
1,5 dl smält smör

Fyllning
200g vit choklad (bakchoklad)
100g cream cheese naturell
2,5 dl vispgrädde (40%)

1. Mixa chokladkakor och socker i matberedare.
2. Blanda väl med smält smör och tryck ut i en rund form.
3. Grädda pajskalet i ugnen i ca 8 min på 175 grader. Låt kallna.
4. Smält chokladen i vattenbad.
5. Vispa cream cheese mjuk och vispa ner chokladmassan med en elvisp.
6. Vispa grädden och blanda med chokladsmeten.
7. Bred ut fyllningen i pajskalet och ställ i frysen i minst 4 timmar.
8. Ta fram pajen 1-2 timmar före servering och dekorera med färsk frukt eller riven choklad.

Mums, mums! /Cecilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar - den gör oss så glada!